Pivnica Bulevar – koje tajne vode do njihovog savršenog roštilja?

10/07/2019

Roštilj je uistinu nezaobilazan ovoga ljeta, a u Pivnici Bulevar se nalaze pravi znalci roštiljanja koji otkrivaju nekoliko detalja kako postići savršenu sočnost mesa i neodoljivi miris koji će osvojiti svakoga gosta.

Roštilj. Jedna riječ, nekoliko tajnih sastojaka, jako puno recepata i bezbroj oduševljenih gostiju i njihovih osjetila. Riječ je o uistinu tradicionalnoj hrani koja se prilagođava novim modernim vremenima i dodacima zbog kojih sočnost i ljepota ukusa dolaze još više do izražaja. Od toliko recepata, kako točno pogoditi onaj pravi? Ne morate brinuti, Pivnica Bulevar je to napravila za vas!

Pravi znalci roštiljanja Pivnice Bulevar, u potpunost su usavršili recept tog famoznog roštilja. Naravno, nekoliko tajnih sastojaka će ipak sačuvati kao aseve u svojem rukavu, ali glavne komponente rado dijele sa svima!

Što to njihov roštilj čini toliko posebnim?

Za početak – priprema mesa. Svježe juneće i teleće meso, kao i domaća istarska piletina, marinirani su aromatičnim sastojcima koji se savršeno sjedinjuju sa sočnošću pečenog mesa uz neodoljivi miris koji jednostavno zove da se okrenete za njim i pratite ga. Sljedeći korak je naravno – vatra. U Pivnici Bulevar za pripremu vatre koriste drveni ugljen. On je postao obavezan pribor pri svakom roštiljanju zbog svoje jednostavnosti i brzine postizanja odgovarajuće vatre i temperature te uistinu pruža idealnu potpalu.

Svi se uvijek pitaju koje je idealno meso za pripremu na roštilju. Ćevapčići, punjene pljeskavice, pivske kobasice, piletina – izbora je zaista mnogo, a pogriješiti sigurno nećete! Što se tiče samoga vremena pečenja, ne kaže se uzalud – znat ćete kada je gotovo. U Pivnici Bulevar vode se iskustvom savršeno pečenog mesa, no miris koji vas zaluđuje i sočnost koja je i više nego vidljiva, dva su elementa koja će vam otkriti kada je roštilj gotov.

Pivnica Bulevar u svojem rukavu ima još nekoliko skrivenih aseva poput pikantnih umaka, ali i domaćih lepinja i kajmaka koji su odličan dodatak roštilju. Sve ostale komponente koje njihov roštilj čine toliko savršenim, sočnim i famoznih okusa, možete pokušati otkriti tamo – u Pivnici Bulevar!