OKUS ČEŠKE TRADICIJE U PIVNICI BULEVAR

Rebel pivo po akcijskoj cijeni nudi Pivnica & Pizzeria Bulevar

08/11/2019

Jeste li ikada čuli za češko pivo Rebel? Jeste li ga imali prilike piti? Ako ste odgovorili negativno na oba pitanja, ne brinite, niste jedini!  

Rebel pivo još uvijek nije prepoznatljivo kao njegovi mnogo poznatiji sunarodnjaci Staropramen, Budweiser ili Pilsner Urquell, pogotovo na našim prostorima.

Upravo zato, donosimo vam nekoliko zanimljivih informacija o Rebelu, koje će vas možda potaknuti da posjetite Pivnicu Bulevar i isprobate nešto novo:

  • Rebel je više puta izglasan kao najbolje češko pivo, a nosi i oznaku regionalnog proizvoda, što znači da se proizvodi isključivo od kvalitetnih lokalnih proizvoda iz češke pokrajine Vysočina
  • Rebel se proizvodi tradicionalnim češkim načinom, koji poštuje propisane parametre u svakoj fazi proizvodnje. Proizvodi se tehnologijom kuhanja i vrenja u otvorenim bazenima te sazrijeva u velikim podrumima visokih stropova.
  • Rebel se smatra jednim od najstarijih čeških piva, čija je pivovara ustanovljena 1880 godine te je jedna od zadnjih preostalih nezavisnih pivovara u Češkoj
  • Rebel se zbog svog osvježavajućeg okusa savršeno slaže sa mesnim i začinjenim jelima. Stoga je naša preporuka da ga kombinirate sa nezamjenjivim ćevapima ili sa našim pikantnim pilećim krilcima

Ako vas dosad nismo uvjerili, možda će ovo pomoći –  Rebel je od sada dostupan u Pivnici Bulevar po cijeni od samo 13 kn/0,5 l. Vidimo se?