OKTOBERFEST U VAŠOJ OMILJENOJ PIVNICI BULEVAR

09/10/2019

Oktoberfest je poznata svjetska manifestacija piva koja se tradicionalno održava u Münchenu, bavarskoj prijestolnici poznatoj po proizvodnji vrhunskih pivskih etiketa. Mnogim pivoljupcima san je posjetiti ovo posebno događanje i kušati razne vrste kvalitetnih njemačkih piva, no za sve one koji iz nekog razloga ne mogu potegnuti sve do srca Bavarske pokrajine, pivnica Bulevar pripremila je Oktoberfest upravo ovdje u prekrasnom povijesnom gradu Puli.

Ovdje vas očekuje širok izbor vrhunskih pivskih okusa i aroma, uključujući i najpoznatija njemačka piva kao što su Paulaner, Hacker-Pschorr i Augustiner koje su dio “velike šestorke” Oktoberfesta, a koja ćete na našoj pivskoj karti pronaći označene kao piva kuće. Osim bogatog izbora vrhunskih piva, ovdje vas također očekuje i ugodna i vesela atmosfera te raspoloženo osoblje koje će se rado pobrinuti da vaše krigle budu uvijek pune vašeg omiljenog pivskog sadržaja.

Doživite i Vi čari Oktoberfesta, a da zato ne morate prevaliti stotine kilometara, već jednostavno posjetite pivnicu Bulevar i počastite sebe i svoje odabrano društvo kvalitetnim njemačkim, našim domaćim i drugim stranim pivskim etiketama koje će zasigurno zadovoljiti vaše pivske apetite i želje, a sve to po povoljnim cijenama i uz iznimnu uslugu.