Najukusniji komadi mesa za velike ljubitelje roštilja

17/07/2019

U pivnici Bulevar sprema se jedan od najboljih roštilja u gradu, a vlastita proizvodnja mesnih proizvoda od ćevapa, pivskih kobasica i punjenih pljeskavica isključivo od telećeg i junećeg mesa osigurava vrhunsku kvalitetu spravljenog jela.

Smještena u centru Pule, pivnica Bulevar idealno je mjesto za ljetno osvježenje uz čašu vrhunskog bavarskog piva Paulaner koje savršeno sjeda uz slastan roštilj. Naime, baš na ovom mjestu, jedno od najboljih svjetskih marki piva, čuveni Paulaner postalo je ekskluzivan proizvod koji je postao i zaštitni znak pivnice Bulevar. Da je pivo najbolje osvježenje u kombinaciji s ukusnim pečenim mesom sa roštilja dobro je poznato svim ljubiteljima ukusnih ćevapa i pljeskavica. Osim toga, ponuda s roštilja uključuje još i mariniranu piletinu, burgere, ražnjiće ili ukusni grill menu sa prilogom. Mesni menu Bulevar oduševit će sve ljubitelje kajmaka koji se savršeno sljubljuje s ukusnim miješanim mesom. Od priloga možete još naručiti i pomfrit, ajvar i pommes, a razne kombinacije menija uključuju i Paulaner u svojoj ponudi.

Ukoliko još niste, zaputite se u pivnicu Bulevar i provedite vruće ljetne dane u ugodnom društvu uz ukusni roštilj i najbolju pivu u gradu!