Najbolji sastojci za najsočnije burgere

27/09/2019

Pronaći vrhunski zalogaj sočno pripremljenog burgera zahtjevan je zadatak, a pivnica Bulevar nudi upravo jedne od najboljih mesnih jela koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

U pivnici Bulevar, mjestu najukusnijih zalogaja i vrhunskog piva, pripremaju se visokokvalitetna mesna jela. Osim vlastite proizvodnje lepinja i somuna, pivnica Bulevar priprema također vlastite mesne proizvode poput ćevapa, pivskih kobasica i burgera za koje koristi isključivo juneće i teleće meso. U raznovrsnoj ponudi sočnih burgera pronaći će se tako klasični, potom burger sa sirom, Mexico burger sa pikantnim feferonima i kulenom. Osim toga, ponuda uključuje Bayern burger s ukusnom pancetom, lukom, češnjakom i jajetom, a specijalna ponuda Bulevar burgera krije razna ukusna iznenađenja za Vaše nepce. Tu su također i bogati Ramsteak i Chicken sendviči sa raznim umacima i dodacima koji će oduševiti sve prave gurmane.

Uz ukusna jela s roštilja, pizze i burgere pivnica Bulevar u svoju ponudu uključuje ekskluzivnu marku bavarskog piva Paulaner, tradicionalno vrhunsko pivo koje će znati cijeniti svi pravi ljubitelji autentičnog piva. Uživajte u ukusnim zalogajima sa svojim prijateljima i obitelji, te se prepustiti iskusnim i vještim pripravcima najukusnijih burgera u dobrom društvu i ugodnoj atmosferi najbolje pivnice u gradu.