DOMAĆE KAO PRAVI DODATAK PIKANTNOM ROŠTILJU

21/06/2019

Peckanje nepca uravnoteženo s domaćim lepinjama i kajmakom, čisti je užitak kojim ćete, osim samog uživanja u hrani, pikantnim detaljom zaintrigirati nepce.

Postoje oni recepti koji nakon određenog vremena postanu upravo to – samo oni recepti koji su uobičajeni, pomalo dosadni, jednostavno stalni. Svi su navikli na iste sastojke, iste okuse, istu pripremu, sve isto. Rijetki su oni koji vole eksperimentirati, pronaći nešto novo, drugačije, možda samo onaj mali, skoro pa neprimjetni sastojak koji cjelokupnom dojmu i okusu, dodaje nešto posebno, a na prvi dodir o nepce, probudi i oduševi sva osjetila. Kako bi se to postiglo, važnost se pridodaje apsolutno svakom detalju i sastojku.

Bogatstvo tanjura nikada neće biti isto ako se svi prilozi i dodaci, koji daju ono nešto svakom jelu, pronađu na policama u trgovini. Upravo zbog toga, Pivnica Bulevar može se pohvaliti svojom ponudom u kojoj se nalaze domaće lepinje i kajmak. Teško je zamisliti uz koju hranu ta kombinacija ne bi odgovarala, ali nekako, pri vrhu liste kojoj savršeno odgovara, nalaze se arome pikantnog roštilja pripremljenog upravo onako kako vi to zatražite, izrazite želju ili zamišljate.

Kombinacija pikantnog, da malo zažari i zapecka nepce, i roštilja da ispusti svu onu savršenu sočnost i bogatstvo okusa tek pečenog mesa, zajedno s domaćom recepturom lepinja, koje se odlično nadopunjuju okusom, i domaćim, klasičnim kajmakom bez kojega je roštilja zapravo nezamisliv, a koji svojim mekanim i kremastim sastavom, komparira pikantnom detalju točno onako kako treba. Kombinacija je sasvim sigurno zanimljiva, a krajnje bogatstvo svih okusa pravi je doživljaj za nepce, a čisti užitak za goste spremne dopustiti da ih nešto drugačije potpuno osvoji.